Fransk Bistro

Vi introduserer Fransk Bistro - et kjøkken for deg som elsker den rustikke stilen!
I vårt bistrokonsept kan du få kjøpt både vegghyller, takhyller, skafferi, vitrinedører, avlastningsbord, metallben og endebokhyller.

Bistro, Trattoria, Brasserie, Taverna. Kjært barn har mange navn, men en ting har alle disse ordene til felles - visjonen om nydelige smakopplevelser og hyggelig samvær i innbydende omgivelser. Den gode følelsen du lager med et romslig skafferi i et hjørne som er vanskelig å utnytte. Med glassdører som gir både oversikt og god plass til både drikkevarer og tørrvarer, og som til tross for det lille formatet gir plass til å gå inn i.

Kombiner med matchende vitrineskap for de tingene du er litt ekstra redd for. Den takhengte metallhyllen kan inneholde alle dine favorittverktøy - alt fra potter, kjeler, redskap og krydder. Med den åpne hyllen som har generøs dybde har du full kontroll over alt annet du trenger. Kombiner gjerne den takhengte hyllen med en takhengt ventilator i samme stil.

Med våre endebokhyller utnytter du plassen maksimalt og sørger for plass til kokebøker og andre fine gjenstader du ikke får plass til i skuffer og skap.

Vi har her vist vårt bistrokonsept sammen med kjøkkenmodellen Scala, men du velger selv hvilken modell du vil ta utgangspunkt i for å få bistrofølelsen på ditt kjøkken.

Sigdal Kjøkken - Fransk Bistro miljø

Bistroen er inspirert av restauranter og kafeer, og er perfekt for de som elsker å være på kjøkkenet og nyte god mat og drikke med venner og familie. Her skal det være store potter og flotte kokkekniver. Åpne hyller på veggen og fra taket sørger for at du har alt kjøkkenutstyret i nærheten når du trenger det. Benkeplate i rustfritt stål eller stein gjør det enkelt å holde overflatene rene.

 

Lamper som passer best i denne stilen er skomakerlampe, ledpærer og industrielle lamper som henger på rekke og rad.

 

Sigdal Kjøkken - Fransk Bistro skafferi

Et romslig skafferi gir plass og en god oversikt over alle dine tørre matvarer, edikker og oljer som trengs for å lage magi på kjøkkenet. Dette oppbevaringsrommet har innebygd belysning som lyser når døren åpnes.

 

Håndtakene Hekken og Brohult passer fint dersom du vil ha den rette Bistro-looken.

 

Takhyllen er perfekt for lagring av gryter, panner, boller, etc. som du trenger i matlaging og for hengende kjøkkenredskaper. Funksjonelt og pent!

 

Sigdal Kjøkken - Fransk Bistro vegghengt metallhylle
 
Åpne hyller er et viktig element i bistro-stilen. Kombiner gjerne takhyllen  med vitrineskapet som du kan få med innfelt belysning. Her kan du lagre det du bruker mest på kjøkkenet, som hverdagsporselen og glass, samt vakre elementer som du vil fremheve.
 
I vitrineskapet kan du ha porselen du er litt ekstra redd for. Legg merke til det dekorative glassmønsteret inspirert av sikkerhetsglass, som går igjen i skafferidørene, og som gir kjøkkenet en industriell touch og understreker bistrofølelsen.
 
Flislagte vegger i hvitt er karakteristiske for bistro-stilen. Velg metallben på kjøkkenøya for et luftigere inntrykk.
Sigdal Kjøkken - Fransk Bistro vegghengt metallhylle
 
Sigdal Kjøkken - Fransk Bistro vitrinedør