Enkel vei til walk in garderobe

Walk in garderobe står på ønskelisten til 1 av 4 norske kvinner. Aldri har det vært enklere å realisere drømmen.

Har du også savnet en garderobeløsning som gir både deg og klærne dine pusterom? Da er du ikke alene. Walk in garderobe står ifølge en undersøkelse Norstat gjorde for Finn.no for noen år tilbake på ønskelisten til hele 23 prosent av norske kvinner. Og det er lett å forstå hvorfor.

En walk in garderobe betyr at du kan innrede et eget rom for klærne dine der alt er bygget opp for praktisk og oversiktlig oppbevaring og enkel tilgang. I stedet for å pakke altfor mye inn i små skap kan du ha åpne hyller, knagger og klesstenger som gjør det enkelt å orientere seg. Klærne har godt av litt luft rundt seg, og det har du også. For ikke å snakke om hvor mye du kan redusere stresset som oppstår når du ikke finner et bestemt plagg.

Walk in garderobe blir enklere

Trenden med walk in garderobe kommer fra USA der slike løsninger lenge har vært mer vanlig enn i Norge. Det har gjerne vært forbundet med noe du må ha god plass og håndverker for å få til, men faktisk er det nå enklere enn noen gang.

Har du et litt stort soverom som kan deles av med en lettvegg, et kott som kan utvides og gis større åpning eller et gammeldags ”syrom” med inngang eller gjennomgang fra soverommet er det perfekte utgangspunkt. Håndverkerinnsatsen som kreves er ikke stor, men gir en potensiell stor gevinst.

Våre garderober

Og når rommet er på plass er Sigdals store utvalg av  garderobeløsninger det perfekte stedet å begynne. Velg mellom flotte garderobeskap og skyvedørsgarderober, og dermed har du også åpnet en dør til et bredt utvalg praktiske oppbevaringsløsninger som kan tilpasses akkurat den plassen du har til rådighet. I motsetning til standardskap der innredningen er gitt på forhånd, kan du innrede våre skap akkurat som du vil. Kombiner ulike moduler der dine krav til bredde, høyde og dybde, åpne skap, hyller og skuffer matches av våre krav til kvalitet og funksjonalitet.

Våre garderobeløsninger

Inspirasjon fra kjøkken og bad

Dersom du ønsker enkelte fronter for å beskytte eller skjerme for noen av plaggene i din åpne walk in garderobe, har Sigdal mange muligheter enten du liker det moderne, det retro-inspirerte, det lune eller det litt mer sprelske. Hver av dem kan du naturligvis også få i forskjellige farger der vi har hele 19 i paletten.

Velger du like fronter fra kjøkkenet eller kanskje også badet, er du langt på vei med å skape en helhetlig stil som elegant binder hjemmet sammen. Det kan være bruk av samme fronter på kjøkkenskap, bad og i garderobe, men også andre detaljer som håndtak eller knotter der Sigdal tilbyr stor variasjon. Og om det ikke er de samme elementene som går igjen, kan det være nyanser som henter inspirasjon fra hverandre.

Speil og riktig lys

I en walk in garderobe er fargevalg og lyssetting særlig viktig da det gjerne er et rom ikke bare for oppbevaring av klær, men der du også prøver dem på. Godt lys er derfor viktig for å få sett antrekkene skikkelig. Det kan også være lurt å holde seg til rolige farger som ikke konkurrerer med klærne verken når de henger på knaggen eller er på.

En skikkelig walk in garderobe må naturligvis også ha godt med speil. Tenk gjerne på det som et prøverom i butikken der du har speil for å vurdere antrekket fra alle vinkler. Store vegghengte speil gir anledning til å vise helfigur – samtidig som hele rommet fremstår større med forbedret romfølelse.

Ta det første skrittet inn i din nye walk in garderobe hos Sigdal!

Finn din nærmeste butikk

Våre eksperter er her for å hjelpe deg

Avtal ett designmøte i butikk eller online.