Smart oppbevaring i kjøkkenet - sånn gjør du det

Vi trives best når det er orden på kjøkkenet, sånn er det bare. Det er mange smarte lagringsløsninger - og det beste er at smart oppevaring verken trenger å være komplisert eller gå ut over kjøkkendesignet.

Å vite hvor ting er, gir ikke bare et bedre overblikk over kjøkkenet, det skaper også en tilgjengelighet som gjør arbeidsflyten mye mer fleksibel.

Vi ønsker mye lagringsplass i våre kjøkken, men det handler ikke alltid om selve rommet, men hvordan vi bruker det. Organiser dine skuffer og skap - en gang for alle.

Slik oppbevarer du smart

  • Tenk plassering
  • Hvor mye oppbevaring trenger du?
  • Skuffer eller skap?
  • Vis frem det du liker
  • Søk profesjonell hjelp

# 1: Plassering

Når du planlegger lagring på kjøkkenet ditt, må du starte med dine behov og hvordan du bruker kjøkkenet. Kjøkkenutstyr skal være tilgjengelig, gryter og panner i nærheten av komfyren og kildesortering der du hakker og skreller. Dette øker ikke bare brukeropplevelsen, det skaper også harmoni på kjøkkenet.

 

# 2: Størrelse er viktig

Det er mange kjøkkenredskaper i de fleste kjøkken. Et godt utgangspunkt når man organiserer, er å lagre alle redskaper i henhold til størrelse. Det gjør det lettere å holde oversikt over innholdet - og gir ro når du åpner skuffen. Sigdal har en innvendig skuff som gjør det enda enklere å unngå rot.

# 3: Skuffer vs Skap

Det er mange alternativer når det kommer til oppbevaring. Hvordan vil du stable dine tallerkener og boller? Her er det igjen viktig å starte med deg selv og dine behov. Sigdal har gode løsninger som gjør at du unngår følelsen av at kjøkkenet er overfylt. For eksempel kan du ha delte skuffer inne i skapet, som er praktisk på innsiden og gir et stilig design på utsiden.

# 4: Lagre pent

Vakkert porselen, elegante glasskarafler og andre fine gjenstander vil man ikke gjemme i skuffer eller bak lukkede dører. Hvorfor ikke vise det i et vitrineskap? For å gjøre opplevelsen enda bedre kan man også ha en integrert belysning i løsningen.

# 5: Få hjelp

Å lagre smart trenger ikke å være vanskelig. Hvis du vil gjøre det enda enklere for deg selv, kan det være lurt å få hjelp av en profesjonell. Sigdal har kjøkkendesignere som gir deg tips og råd om hvordan du lagrer både smart og pent.

Våre kjøkkeneksperter er alltid der for å hjelpe deg. Besøk våre butikker, bestill et møte eller ring oss.

Finn butikk