Inspirasjon til å planlegge nytt bad

Hent inspirasjon til ditt bad fra boligens andre rom og gi hjemmet den helhetlige stilen du ønsker.

Ro på badet

Rørleggerne vil mene at det viktigste er ikke det du ser, men det som sitter i veggen. Men så lenge det er på plass, handler opplevelsen av et bad om følelsen du får når du er der. At badet både er praktisk og godt i bruk, men også at den har den stilen som gir deg ro.

Men det er ikke alltid så enkelt å vite hvilken stil du skal gå for når du planlegger ditt nye bad.

Vi har derfor et godt tips om du trenger inspirasjon: Bad kan hente inn detaljer fra andre rom som for eksempel kjøkkenet, og med det være med på å gi boligen et helhetlig uttrykk.

Helhetlige løsninger

Sigdal har derfor utviklet en rekke løsninger for ditt bad som henter både inspirasjon og konkrete elementer fra vårt rike kjøkkensortiment. Om du har valgt et kjøkken fra Sigdal har du hatt muligheten til å sette sammen akkurat ditt drømmekjøkken ut fra en lang rekke fronter, håndtak, benkeplater og farger.

Det kan du nyte godt av også når det kommer til ditt bad. For hva med å bruke de samme frontene og håndtakene til skapet på badet, som du har valgt til kjøkkenskapene? Eller lek deg med å bytte ut håndtakene, hent inspirasjon og gå for andre fargenyanser som gjør det ikke helt likt, men der du ser at rommene virkelige kompletterer hverandre?

Bad til inspirasjon

Hos Sigdal er vi kjent for de mange valgmulighetene som gjør at du ikke trenger å inngå kompromisser. Det gjelder selvfølgelig også når du skal planlegge bad. Våre baderomsmodeller varierer fra det minimalistiske via nordisk design til det herskapelige og lune. Vi har overflater i alt fra eikefiner til MDF og grønn spon, slette og glansete, hver med egne fargepaletter der du også kan blande din egen.

Hver modell byr dessuten på ulike moduler du kan komponere og sette sammen så ditt bad oppfyller akkurat dine behov – på den plassen du har til rådighet. Ønsker du for eksempel mest mulig oppbevaring for håndklær og annet tøy, eller har du kringliggende rom dette kan lagres i så du heller kan prioritere mer luft? Og brukes ditt bad også som vaskerom og må tilpasses vask og eventuelt tørk av tøy, eller gjøres det andre steder?

Antall personer som bruker et bad er selvfølgelig også avgjørende. Én servant eller to, ulike soner for oppbevaring både i skap og på knagger og hensynet til plass foran speilet er spørsmål det da er verdt å bruke tid på.

Benkeplate til bad

Et annet element som kan hentes igjen på badet er benkeplaten fra kjøkkenet. Om ikke du går for nøyaktig den samme kan du i hvert fall hente inspirasjon, bad som har godt med benkeplass oppleves gjerne større fordi benken ikke fyller seg opp så raskt av baderomsartikler som gjerne blir stående der i det daglige.

Husk bare at benkeplaten på badet utsettes for annen type slitasje enn på kjøkkenet. Det er mindre risiko for kutt og merker etter varme ting, men langt mer fukt som uten god utlufting kan bli værende over litt tid.

Våre benkeplater

Gjensidig inspirasjon

Trenger du inspirasjon for å finne løsningene til ditt bad, kan det også være verdt å kikke gjennom bildene som ligger under hver av våre baderomsmodeller. Ta gjerne en titt også på våre garderobeløsninger som også kan harmonere med og gi gjensidig inspirasjon til bad og kjøkken. Hos Sigdal kan du velge detaljene som gir deg helheten!