5 tips for en landlig følelse på kjøkkenet

Salget av fritidsboliger har blomstret det siste året og flere og flere ønsker å være nær rolig og fredelig natur. Men uansett om du planlegger å pusse opp kjøkkenet på hytta eller skape et nytt uttrykk på ditt nåværende kjøkken, er det både store og små triks du kan gjøre for å få den varme landlige kjøkkenfølelsen.

1. Tør å satse på farger

Hvis du planlegger å renovere eller gi landkjøkkenet et løft, er det lurt å tenke på fargene. På landet er det kan man slå seg løs og la personligheten skinne gjennom. Vår lyse grønne farge, S 2005-G10Y, har blitt en favoritt i mange kjøkken og gir et varmt og rolig inntrykk.

2. Miks og match

Bland gammelt og nytt på kjøkkenet ditt. Loppemarkedsfunn, antikviteter og arvede ting kan mikses og blandes med moderne elementer. For å få en ekstra rustikk følelse er det også mulig å kjøre på forskjellige stoler, fargerike glass og diverse morsomt servise og vakkert mønstrede tekstiler.

3. Kjøkkenøy og kjøkkensofa

Hytta er ofte stedet for høytider og sosialt samvær med slektninger og venner. En kjøkkenøy er egnet for de som ønsker å gi hjemmet mulighet for sosial omgang og hyggelige stunder. Mens en kjøkkensofa med deilige puter og pledd gjør at middagen kan vare ekstra lenge. Eller kanskje du vil ta en lur innendørs midt på dagen på en regnfull sommerdag.

4. La dine favoritter ta plass

For å få en ekstra landlig følelse kan du la dine favoritting vises. La også vakre grønnsaker, fine bokser og innpakning vises litt ekstra. Kanskje et loppemarkedsfunn eller en arvet krukke kan tørkes støv av og vises frem. Den hjemmekoselige følelsen kommer når du omgir deg med ting du liker.

5. Tradisjonelle detaljer

En vakker sprosse på et utstillingsvindu, en tagget gesimslist, benkeplater i vakkert tre, en klassisk vannkran - alt i detaljer som gir deg et ekstra rustikt preg. Hvis du vil gjøre en ekstra vri på det kjøkkenet, kan du bytte ut knottene på dørene, bytte benkeplate, legge til en vegghylle eller et skap som fremhever kopper og kar eller gjøre kjøkkenutstyret lett tilgjengelig.