Våre 5 mest populære kjøkkenfarger

Lenge var hvite kjøkkenet på toppen av slagslistene våre.
Nå har det skjedd en endring.
Her er våre mest populære farger, fremtidige klassikere.

I 2019 var det ingen tvil om at hvitt var det selvfølgelige valget for de fleste som kjøpte et kjøkken fra Sigdal. Allerede året etter sank andelen hvite kjøkken for å gi plass til et bredere fargespekter. – Våre nyeste tall viser akkurat som trendene fremover, at tidløse jordfarger blir mer og mer populære, sannsynligvis et uttrykk for at den bevisste forbrukeren ønsker å innrede mer langsiktig.

 

1. Granitt

Granitt er en mørkegrå farge som passer til deg som vil ha et mørkere og mer sofistikert kjøkken. Fargen er kontrastrik uten å bli hard og kald.

Kombiner den med naturmaterialer eller en av våre andre kjøkkenfronter i en varm tone for en lunere følelse, eller med svart for et mer kraftfullt utrykk. 


Kjøkkenmodell Line Granitt og Favn Nøtt.2. Korn

Sigdal sin palett med jordfarger består av temten farger inspirert av den nordiske naturen. I fjor var det Korn, en varm beige nyanse, som toppet alle listene.

De lyse, lettfordøyelige fargene er grunnlaget for kjøkkenet. Mange velger Korn fordi det er en varm base, en nøytral tone som gir deg mange stilistiske muligheter. Og en sjanse til å endre igjen og igjen uten å måtte pusse opp resten av rommet.


Kjøkkenmodell Line Korn og Favn Nøtt.

 

3. Furu

Av jordfargene er det Furu som selger nest best. Det grønne kjøkkenet har virkelig vokst i popularitet og det er kanskje ikke så rart. Grønt formidler ro, visker ut linjene mellom ute og inne og gir en dramatisk effekt.

Scala i fargen Furu.


4. Torden

Et mellomgrått kjøkken er tidløst. Torden har en dybde som gir en intensitet samtidig som den oppleves beroligende.

Akkurat som de andre fargene skaper Torden en base som kan få andre møbler til å poppe. Aksenter som gir rommet enda mer liv og skaper spennende kontraster.

Kjøkkenmodell Scala Inframe.

 

5. Mose

Mose er en beroligende, rik og ganske mørk grønnfarge, som minner skog og høst.

Maler du kjøkkenet ditt med Mose, kan du gjerne kombinere den med lysere farger, som sarte beigefarger på veggene og en lys benkeplate med marmor-mønster. Legg til sorte detaljer for et stilig inntrykk eller bruk dusere farger for et spennende uttrykk.

Kjøkkenmodellen Line Mose med vegg og tak i KOI-fargen 5452 Nordic Breeze.