Med fokus på detaljene

Etter en stund slutter detaljer å være detaljer. Og blir alt. Som i Sigdal sitt nye kjøkkenkonsept Signatur Favn der ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Sigdal sin nye kjøkkenserie Signatur Favn henter sin inspirasjon fra den nordiske naturen. Massiv eik, bølget finér og organisk avrundede former. Men det er også en høy grad av innovasjon og løsninger utviklet med alt fra stikkontakt til armatur. Bli med på en guidet tur gjennom et kjøkken laget for livet!

Kjøkkenøy 2.0

Kjøkkenøya med avrundede hjørner gir hele kjøkkenet et mykere uttrykk. Serien inkluderer fire håndplukkede benkeplater som med sine naturlige toner og mønstre passer ekstra godt til Signatur Favn. Benkeplatene er tilgjengelige både som kvartskompositt og laminat. Benkeplatene ligger ikke helt inntil skapene, men gir inntrykk av å sveve litt over dem. Det gir en følelse av luftighet.

Sokkel med luftige trelameller

Den forseggjorte sokkelen med horisontale trelameller i brunbeiset eik forsterker den luftige følelsen på kjøkkenet. En detalj som øyet kanskje ikke umiddelbart fanger opp, men som er der som en base som forsterker hele kjøkkenets letthet. I tillegg kan sokkelen skjule ventilasjonsgitter for kjøleskap og frysere, og dermed bidra til en mer harmonisk helhet.

Bølgende eikefronter

Tre som bølger, akkurat som i naturen. Den rillede eikedøren i brunbeiset eik gjør at lyset kan leke seg fremover og gir kjøkkenet et mer organisk preg.

Rammer som gir møbelfølelse

To nye rammer som begge bidrar med et eget uttrykk. Den utvendige rammen har en fremtrukket rammedel/dekorside i ytterkant som går rundt alle skapets ytterkanter, mens helrammen har en fremtrukket rammedel rundt/mellom hvert skap. Begge rammene skaper en sammenhengende følelse av håndverk og et møbelaktig uttrykk.

Rillet glassfront

Etter mønster av ringer i vannet har vi designet en vitrinedør til Signatur Favn, der det bølgende glasset gir kjøkkenet liv. Vitrinen skaper en stemningsfull eksponering av ditt fineste kjøkkentøy og bidrar til et personlig preg på innredningen. Vitrinedøren med smal sort aluminiumomramming fåes i flere størrelser. Sorte hengsler skaper et gjennomført uttrykk.

Nedfelt strømuttak

Det nedfelte strømuttaket Twist gir deg ekstra kraft på kjøkkenet - uten å forstyrre helhetsinntrykket. Nedsenket i benkeplaten er den knapt synlig, men er fortsatt nær når du trenger den. Nytt for Signatur Favn er at Twist også er tilgjengelig i sort utførelse.

Lysarmatur sort

Matchende armatur kan være vanskelig å finne. I enkel svart design minner dette om en gryende solnedgang og den fine formen gjør at den har samme følelse av letthet som resten av kjøkkenet. Kan styres via Google home/Alexa, eller Sigdals kinetiske lysbryter.