Høstens trender: innredning i kjøkkenet

Detaljer, farger, håndverk og historie. Her er hva vår interiørdesigner fant i løpet av 3 dager med design i København. – Jeg ble inspirert selv og leverte umiddelbart inn et par møbler til tapetsering i stedet for å kjøpe nye.

I juni gikk 3 dager med design i København av stabelen igjen. Det er slik det høres ut: tre dager med fokus på design nesten overalt i den kreative byen.

Nobia sin dyktige interiørdesigner var der. Nå deler hun noen utvalgte trender som vi kan ta med oss ​​inn på kjøkkenet til høsten.

Håndverk og historie

Flertallet av firmaene som deltar i 3 dager med design, og kanskje fremfor alt de danske merkene, ønsker tydeligvis å vise gamle klassikere. En måte å vise at de har eksistert i generasjoner og har solid håndverk med seg. Stoltheten over å vise frem sin historie.

Mange ganger har et møbel fra fortiden blitt oppdatert med en ny farge i en annen sammenheng.

Bølgende fronter

Den bølgende formen er en tydelig trend som fortsetter videre i 2023. Kanskje fordi det gir så mye liv til en vakker enkelhet?

Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus.
Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus.

Holdbarhet

Mye handler om bærekraftig design. Nye bærekraftige materialer og mange spennende samarbeid mellom design og industri.

Men, også bærekraft ved å benytte seg av det man har, oppdatere gjennom enklere justeringer. Eller at du pusser opp det du har.

Les mer om vårt holdbarhetsarbeid

Farger i detaljene

Farger dukker opp overalt, men mer i detaljer enn i hele rom. En klassisk stol er blitt rød, en trapp er nå gul og lamper som tar plass. Den sterke kleinblå fargen vil fortsetter å vise seg mye også fremover.

Hyllesystem

Det var også pent arrangerte skap og hyllesystemer overalt på messen. Dette er vakkert på avstand, men det er også fint å stå på nært hold og se en stund og oppdage alle små detaljer og spennende sammensetninger.


Blomster

En annet tydelig trend er bruken av blomster og det bugnet av fantastiske blomsteroppsatser på messen. Store, rotete, herlig fargerike og helt magiske buketter overalt. Det gjør virkelig noe med et rom.

Mørke kjøkken

Trenden med jordfarger og tre fortsetter, men mange kjøkken fulgte mye av den samme trenden: malte, svarte tredører med tekstur. Rommene ble likevel oppfattet som luftige ved hjelp av en lysere farge på veggen og sjelden overskap. Egentlig ganske enkle kjøkken, men gjennomtenkt med detaljene i fokus.


Hvordan kan man tilpasse disse trendene på en enkel måte i sitt eget kjøkken?

Interiørdesignerens råd er å velge enkelt og klassisk da dette ofte er det mest bærekraftige. Da kan du enkelt gjøre kjøkkenet til ditt eget gjennom detaljer som knotter og håndtak, ny benkeplate eller tilpasse interiøret til trendene.

Så hvilke trender skal man velge?

Trendene går ofte inn i hverandre og alt trenger ikke passe perfekt sammen, et eklektisk hjem blir mer spennende enn et ensartet hjem. En rar gjenstand du fant på tur, et bilde fra en venn, vasen fra loppemarkedet. Det er detaljene som gjør et hjem spennende og som forteller hvem du er. Så vårt råd er: gå for det du liker om det så er forskjellige trender og stilepoker i ett.

 

Avtal et møte og start din kjøkkenreise

Vi i Sigdal gjør alt vi kan for at du som kunde skal få den beste opplevelsen på veien mot ditt nye kjøkken.

  • Vi treffes digitalt, på telefon eller i butikk.

  • Når du er klar tegner vi ditt kjøkken og gir deg et tilbud basert på dine ønsker og behov.

Avtal møte