Inframe

Sigdals Inframekonsept, med dører og skuffer som ligger innrammet, gir innredningen et flott, plassbygd preg tilpasset moderne design.

Med våre Inframe-modeller får du det beste fra våre 70 år som kjøkkenbyggere tilpasset til en moderne design. Ønsker du en ekte plassbygd følelse på kjøkkenet ditt er våre Inframe-modeller som skapt for deg.

Håndverkstradisjon

For å vite hvor man skal, må man vite hvor man kommer fra. Med den nye Inframe-serien går vi tilbake til måten man bygde kjøkken på før i tiden, da gleden over godt håndverk stod i fokus.

I vår Inframe-serie kombinerer vi en gammel stil med moderne funksjoner som dører og skuffer med dempet lukning. Vår 60-årige håndverkstradisjon og vårt moderne snekkerverksted gir deg et moderne kjøkken der du kan skape din plass for livet. Enkelt beskrevet er Inframe-seriens design inspirert av historien, av plassbygde kjøkken. Før ble kjøkken plassbygd ved at skapstammer og kjøkkenets skjelett ble bygd opp etter rommets forutsetninger. Så tilpasset man fronter og skap så de passet inn.

Plassbygde løsninger er i dag ofte en dyr historie. Derfor er Inframe-serien vår så interessant. Den kombinerer følelsen av noe plassbygd med en moderne produksjonsteknikk – slik at du kan få det beste fra to verdener.

Vår Inframe-serie

I vår Inframe-serie ligger fronter og skap inne i rammen og ikke utenpå som i kjøkken designet på vanlig måte, der frontene ligger utenpå stammen. Det skaper et eksklusivt uttrykk og en følelse av håndverk, der alt henger sammen i en enhet. Omtrent som et vakkert møbel. Med Inframe-serien får du ikke bare et eksklusivt og vakkert ytre. Du kan også velge den perfekte kjøkkeninnredningen og skape en innside som passer til dine behov. Det finnes også et stort utvalg av knotter, beslag, blandebatterier og kummer, slik at du kan få kjøkkenet ditt akkurat som du vil ha det. Inframe-serien finnes for tre av våre fronter: Line, Herregaard og Scala. Inframe-kjøkkenene fås i ulike farger og gir deg muligheten til å finne fleksible løsninger med nesten uendelige muligheter til å skape et kjøkken ut fra ditt hjem og dine forutsetninger. Fra store til små kjøkken.

Inframe-kjøkkenene

Inframe-serien finnes for tre av våre fronter: Line, Herregaard og Scala.