Bildespesial - se de nye kjøkkentrendene her

Trender

I det siste har vi tilbrakt mye tid hjemme – men vi har også benyttet anledningen til å utforske norsk natur. I det moderne kjøkkenet smelter begge disse tendensene sammen. Benytt anledningen til å nyte bølgende tre, glassets krusninger og organisk myke former hjemme på ditt eget kjøkken.

Sigdal kjøkken - Signatur Favn

Med naturen som formgiver

Avrundede former, levende eikefiner og en forhøyet møbelfølelse skapt av rammer skaper et kjøkken som føles levende – og gir rom for livet.

Sigdal kjøkken - Signatur Favn

Kjøkkenøy 2.0

I naturen er det ingen rette vinkler eller harde kontraster. Det er det heller ikke i Sigdal sin nye kjøkkenserie Signatur Favn. De avrundede hjørnene på kjøkkenøya gir kjøkkenet et mykt uttrykk og den flytende benkeplaten forsterker følelsen av letthet.

Sigdal kjøkken - Signatur Favn

Lite og effektivt

Signatur Favn passer også på et mindre kjøkken. Glatte eikedører, enhetlig benkeplate og sprutbeskyttelse samt bølgete vitrineskap gir et rolig og sammenhengende inntrykk.

Sigdal kjøkken - Signatur Favn

Håndplukket

Serien inkluderer fire benkeplater som passer ekstra godt inn sammen med resten av Signatur Favn. Laget av kvartskompositt eller laminat, i naturens egne toner og mønstre.

Sigdal kjøkken - Signatur Favn

Levende glass

Det bølgende glasset i vitrinedørene er laget med tanke på bølger som treffer strandlinjen. Tynne sorte aluminiumsrammer og hengsler i samme farge gir et enhetlig og sobert uttrykk.

Sigdal kjøkken - Signatur Favn