Dekk bordet med vakre jordfarger

Enten velger du en borddekking som passer med fargen på kjøkkenet ditt, eller bryter med en helt annen farge. La deg inspirere av vakre bord i jordfarger.

Sigdal kjøkken - Borddekking Mellomgrå

Sigdal har sammen med interiørdesigneren Lotta Agaton skapt 6 flotte borddekorasjoner i jordfarger. Å ta deg tid og dekke et pent bord skaper en fantastisk atmosfære og hever hele måltidet. Legg på en fin linduk, finn frem ditt vakreste porselen og pynt bordet med planter, ferske eller tørkede.

Sigdal kjøkken - Borddekking Brun

Borddekking i bruntoner

En oppdekking i mørkebrune ton i ton farger med innslag av grått og sort skaper en fin, varm og litt rustikk atmosfære og følelse. Bruk det du har eller finn elementer i skogen som du kan ta med inn. Mange butikker har også poser med dekorasjoner du kan kjøpe. Dekorasjonen kan du bruke igjen og igjen.

Sigdal kjøkken - Borddekking Natur

Borddekking i beige toner

En borddekking i beige toner blandet med hvitt porselen og naturtoner gir en sober luksusfølelse. For å få til denne luksusfølelsen starter du med en nøytral og naturlig base, for eksempel en duk i bomull eller lin og servietter i en linblanding. Duker og servietter i lin og bomull får du både hos H&M Home og hos Kid Interiør.

Sigdal kjøkken - Borddekking Hvitt

Borddekking i hvitt

Ønsker du en krisp og fresh følelse går du for helhvitt bord. Hvitt gir en rolig og avslappet følelse. En romantisk borddekkingen som denne kan kalles Dîner en blanc og oppsto i Paris på 1980-tallet. Til en «middag i hvitt» er bord og gjester kledd i hvitt og alle har med seg sitt bidrag til middagen. Et hyggelig og annerledes måte å være sammen på.

Sigdal kjøkken - Borddekking Mellomgrå

Borddekking i gråtoner

Ønsker du en litt strammere og mer raffinert borddekking bruker du en mørke grå base med porselen og tekstiler i lysere toner som innramming. Du får samme følelsen som på en restaurant, men mye mer personlig.

Sigdal kjøkken - Borddekking Blått

Borddekking i blått

Blå toner og vintage porselen blandet med moderne glass og bestikk blir levende og personlig. Denne borddekkingen passer til en vårlig og sommerlig oppdekking. Og er du så heldig å ha bolig eller hytte ved sjøen passer denne borddekkingen perfekt. Pynt med blomster, marengs og kanskje noen skjell og steiner fra stranden for et levende og vakkert bord.

Sigdal kjøkken - Borddekking Lingrønn

Borddekking i grønntoner

Bland ulike toner av grønt med brune detaljer i forskjellige materialer for en frisk og herlig borddekking. Bland gjerne glass med keramikk og ta med naturlige element som blader og friske greiner for et oppkvikkende og fargerikt bord.