Dekk et maritimt bord

Svenngården

Influencer Amalie Fagerli som har den populære livsstilsbloggen Svenngården dekker vakre og unike bord. Få tips til et lekkert maritimt bord som passer perfekt til sensommerens skalldyrfangst.

Sigdal kjøkken - Svenngården - maritim borddekking

Sommeren er på hell, men det er fortsatt varme i luften og mulighet til å invitere venner og familie til et sensommerlag med deilige blåskjell. I sitt nye Sigdal-kjøkken lager Amalie sin pappa Terje deilige blåskjell, mens Amalie dekker et nydelig maritimt bord.

Disse superdigge blåskjellene finner du oppskrift på på bloggen til Amalie Svenngården. Dersom du ønsker å lage en varmende og deilig skalldyrgryte så finner du oppskrift på det her. Vil du heller lage siderdampede blåskjell er oppskriften på det her.

Hva passer vel bedre til en deilig skalldyrmiddag en et vakkert bord inspirert av sjø og hav. La deg inspirere av Amalie sitt vakre maritime bord og dekk opp med blåtoner og stengods.

Du kan lese mer om Amalie sitt flotte Sigdal-kjøkken og se bilder fra hjemmet hennes på bloggen: https://amaliefagerli.com/.

Bildekred: Amalie Fagerli