Hvordan innrede med årets fargepalett

En av Sveriges fremste interiørstylister, Lotta Agaton, innreder med årets fargepalett og gir oss sine aller beste tips til hvordan stylet hjemmet ditt med rolige beige nyanser.

Sigdal kjøkken - Line beige S2005-Y20R

Etter lang tid med forskjellige gråtoner på veggene, gjør fargen beige inntog i hjemmene våre - og kjøkkenene våre. Lotta Agaton slår et slag for den harmoniske beige fargen, som tilfører en behagelig varme i et rom.

”Hjemmet skal være vårt rolige tilfluktssted, et sted der vi kan unnslippe hverdagens stress og mas. Beige, som er en varm farge, får rommet til å føles roligere, og det er derfor vi har begynt å dekorere mer med denne fargepaletten,” forklarer hun. Dette flotte Line-kjøkkenet er innredet med fronter i den nøytrale beige fargen fra Sigdal. Alle farger og tekstiler går i samme tone for å skape en harmonisk helhet. ”På dette kjøkkenet har vi valgt å jobbe med beige som grunnfarge, og deretter tilpasset alt etter det. Når man ikke lager mat, skal rommet oppfattes som vakkert og harmonisk, som en del av resten av hjemmet. Derfor har vi satset på mye skjult lagring, forklarer Lotta.

Et harmonisk kjøkken

Bruk mest mulig skjult oppbevaring

La fargeskalaen gå ton i ton

Skill av spisedel og matlagingsdel

Pynt med tekstiler, bilder og bruksting i samme kulør som innredningen

Sigdal kjøkken - Line

DOBLE FUNKSJONER - hvis kjøkkenet skal ha flere funksjoner og brukes både til matlaging og som spisested kan et glassparti fungere som skille - uten at man påvirker den åpne og luftige følelsen.

Sigdal kjøkken - Line S2005-Y20R, tilbehør

OPPBEVARING - hvis kjøkkenet er et multifunksjonelt rom er det viktig å satse på så mye skjult oppbevaring som mulig. Når man ikke lager mat skal rommet være godt å være i - alt bør kunne ryddes unna.

Sigdal Kjøkken - Line S2005-Y20R

TON I TON - vil man skape et rolig rom kan man innrede med én fargenyanse som grunnfarge og la alt annet gå ton i ton - gjerne en beige nyanse som har en beroligende virkning. Om man lar fronter, tekstiler og tilbehør gå i samme fargeskala blir innrykket veldig harmonisk. Tekstiler og veggpaneler tilfører rommet ekstra varme.

Sigdal kjøkken - kampanje hvite kjøkken 2019

CRAZY WHITE DAYS

Nå har du muligheten til å gjøre et kupp på hvite kjøkken og bad fra Sigdal - med levering før høstferien! Hiv deg rundt og book en tegnetime hos oss og bestill ditt nye Sigdalkjøkken innen 1. september 2019.

Levering innen 1. oktober. Tilbudet gjelder kjøkken i farge standard hvit (fargekode S1002Y). Gjelder ikke hvit eik.

Se våre hvite kjøkken