7 tips for å unngå de vanligste kjøkkendesignfeilene

Sigdal kjøkken - Line

En renovering av kjøkken er et stort prosjekt med mange ting å vurdere og ta hensyn til. Her er 7 tips som hjelper deg med å unngå de vanligste feilene folk gjør når de skal designe sitt nye kjøkken.

1. Ikke glem arbeidsflyten

Hold nøkkelelementer som kjøleskap, vask og ovn i et åpent triangel for å opprettholde effektiviteten når du lager mat.

2. Tenk på riktig belysning og antall stikkontakter

Hvor trenger du lys og hva slags lys trenger du i de forskjellige sonene på kjøkkenet? Hvilke elektriske apparater bruker du på kjøkkenet? Planlegg belysningen og stikkontaktene slik at de oppfyller dine behov.

3. Velg riktig benkeplate

Tenk på hvordan du bruker benkeplaten din i dag og hvilken benkeplate som passer for deg og ditt kjøkken. Hvordan velge benkeplate

4. Maksimer plassen

Det er mange smarte lagringsløsninger som hjelper deg med å maksimere plassen på kjøkkenet ditt. Ikke gå glipp av verdifull plass - utforske våre smarte kjøkkenløsninger.

5. Mål to ganger

Å måle kjøkkenet er viktig når du skal designe kjøkkenet ditt. Mål to ganger så du sørger for at det er helt riktig. Slik måler du kjøkkenet ditt.

6. Tenk langsiktig

Prøv å tenke langsiktig og ikke bare hva som trender akkurat nå. Kjøkkenet er noe du skal leve med lenge, så hold en nøytral base og arbeid med tilbehør for å gjøre det mer personlig og trendy.

7. Ta deg tid - ingen raske løsninger

Selvfølgelig vil du ha drømmekjøkkenet så fort som mulig, men siden det er en prosess med mange beslutninger, er det viktig at du lar det ta den tiden det tar. Ikke ta hastige beslutninger.

Er du oppmerksom på dette, vil du kunne unngå alle de klassiske feilene og la kjøkkendrømmen gå i oppfyllelse!

Skuff i heltre eik, Scala Infram
Scala Inframe

Nytt kjøkken? Slik planlegger du. Kjøkkenplanlegging

Vi gir deg tips til hvordan du kan planlegge ditt nye kjøkken best mulig for å få et kjøkken tilpasset dine ønsker og behov.

Les mer om Nytt kjøkken? Slik planlegger du.
Sigdal kjøkken - Horisont S5500-N, urteskuff

Bærekraftig kjøkken Kjøkkenplanlegging

Kjøkkenet er et sted hvor vi tilbringer mye tid, og det er gode muligheter for å leve bærekraftig.

Les mer om Bærekraftig kjøkken

Finn og behold din stil i kjøkkenet Kjøkkenplanlegging

Å innrede et nytt kjøkken er både morsomt og kreativt, men kan også være en omfattende prosess med alt som må vurderes. Med et enkelt, og for mange ukjent verktøy, kan du ta kontroll over prosessen og ta kjøkkenet til nye nivåer.

Les mer om Finn og behold din stil i kjøkkenet

Livet i kjøkkenet Kjøkkenplanlegging

I disse tider blir kjøkkenet et enda viktigere sted enn det har vært tidligere. Vi har satt sammen tips til hva man kan gjøre på kjøkkenet nå som vi er mer hjemme enn noen gang.

Les mer om Livet i kjøkkenet
Sigdal kjøkken - kampanje hvite kjøkken 2019

CRAZY WHITE DAYS

Nå har du muligheten til å gjøre et kupp på hvite kjøkken og bad fra Sigdal - med levering før høstferien! Hiv deg rundt og book en tegnetime hos oss og bestill ditt nye Sigdalkjøkken innen 1. september 2019.

Levering innen 1. oktober. Tilbudet gjelder kjøkken i farge standard hvit (fargekode S1002Y). Gjelder ikke hvit eik.

Se våre hvite kjøkken