Inframe

Sigdals Inframekonsept, med dører og skuffer som ligger innrammet, gir innredningen et flott, plassbygd preg tilpasset moderne design.

Kjøkkenmodell: Herregaard Inframe. Hovedfarge: S2005-G10Y, kontrastfarge: S1005-Y20R.
Line Inframe
Sigdal kjøkken - Scala Inframe
Scala Inframe
Herregaard Inframe
Scala Inframe
Sigdal kjøkken - Line Inframe
Inframe
Herregaard Inframe
Herregaard Inframe
Herregaard Inframe
Line Inframe, farge: S3005-Y50R
Kjøkkenmodell: Herregaard Inframe. Hovedfarge: S2005-G10Y, kontrastfarge: S1005-Y20R.
Sigdal kjøkken - Scala Palett Inframe

Med våre Inframe-modeller får du det beste fra våre 70 år som kjøkkenbyggere tilpasset til en moderne design. Ønsker du en ekte plassbygd følelse på kjøkkenet ditt er våre Inframe-modeller som skapt for deg.

For å vite hvor man skal, må man vite hvor man kommer fra. Med den nye Inframe-serien går vi tilbake til måten man bygde kjøkken på før i tiden, da gleden over godt håndverk stod i fokus. I vår Inframe-serie kombinerer vi en gammel stil med moderne funksjoner som dører og skuffer med dempet lukning. Vår 60-årige håndverkstradisjon og vårt moderne snekkerverksted gir deg et moderne kjøkken der du kan skape din plass for livet. Enkelt beskrevet er Inframe-seriens design inspirert av historien, av plassbygde kjøkken. Før ble kjøkken plassbygd ved at skapstammer og kjøkkenets skjelett ble bygd opp etter rommets forutsetninger. Så tilpasset man fronter og skap så de passet inn. Plassbygde løsninger er i dag ofte en dyr historie. Derfor er Inframe-serien vår så interessant. Den kombinerer følelsen av noe plassbygd med en moderne produksjonsteknikk – slik at du kan få det beste fra to verdener.

I vår Inframe-serie ligger fronter og skap inne i rammen og ikke utenpå som i kjøkken designet på vanlig måte, der frontene ligger utenpå stammen. Det skaper et eksklusivt uttrykk og en følelse av håndverk, der alt henger sammen i en enhet. Omtrent som et vakkert møbel. Med Inframe-serien får du ikke bare et eksklusivt og vakkert ytre. Du kan også velge den perfekte kjøkkeninnredningen og skape en innside som passer til dine behov. Det finnes også et stort utvalg av knotter, beslag, blandebatterier og kummer,slik at du kan få kjøkkenet ditt akkurat som du vil ha det. Inframe-serien finnes for tre av våre fronter: Line, Herregaard og Scala. Inframe-kjøkkenene fås i ulike farger og gir deg muligheten til å finne fleksible løsninger med nesten uendelige muligheter til å skape et kjøkken ut fra ditt hjem og dine forutsetninger. Fra store til små kjøkken.

Oppdag Inframe og oppdag snekkerglede – på moderne vis.

Kategori: Landstil Tags: Landstil

Style et vakkert høstkjøkken Landstil

Når kveldene blir mørkere og lengre, er det på tide å style kjøkkenet til høsten. Med naturnære materialer, plass for kreativitet og deilig innhøsting på tallerkenen din, blir kjøkkenet ditt et sted man kan føle seg hjemme.

Les mer om Style et vakkert høstkjøkken

5 tips for en landlig følelse på kjøkkenet Landstil

Salget av fritidsboliger har blomstret det siste året og flere og flere ønsker å være nær rolig og fredelig natur. Men uansett om du planlegger å pusse opp kjøkkenet på hytta eller skape et nytt uttrykk på ditt nåværende kjøkken, er det både store og små triks du kan gjøre for å få den varme landlige kjøkkenfølelsen.

Les mer om 5 tips for en landlig følelse på kjøkkenet