Se våre kjøkkennyheter

Sigdal utvikler stadig nye produkter for å møte dagens etterspørsel og nå har vi en rekke flotte kjøkkennyheter med fokus på smarte og plassbesparende løsninger.

Fyret

Smart bord

Denne kjøkkennyheten er så mye mer enn bare et bord. Det er oppbevaring, arbeidsflate og spisebord i ett. Et perfekt møbel som gjør at selv små kjøkken føles store. På innsiden finner du smart oppbevaring for tallerkener, bestikk og glass. Når bordet er oppfelt, tar veggskapet minimalt med plass, og du kan bruke fronten til post og aviser.
 
Mål:
Stengt: 1248 mm x 839 mm x 233 mm
Nedfelt: 1951 mm x 839 mm x 1172 mm

Smart benk

Flater og oppbevaring er viktig på alle kjøkken, spesielt små. Når du tegner et kjøkken, er det viktig å planlegge inn arbeids- og oppbevarings-løsninger på best mulig måte. Den uttrekkbare suppleringsbenken er en nyhet fra Sigdal. Når benken er innfelt, ser det ut som en vanlig skapfront. Men når du trekker det ut, får du en hel kjøkkenbenk ekstra. Her finner du smarte oppbevaringsløsninger, skuffer og detaljer som gjør at kjøkkenet føles større enn det er.

 

Skap: dybde 565 mm x bredde 600 mm x høyde 704 mm. Benkeplate: dybde 1179 x 564 mm.
Smartbenk

sokkelskuff

Sokkelskuffer er en annen måte å utnytte kjøkkenets areal og oppbevaring på. Det er en funksjon som mange glemmer når de tegner kjøkkenet sitt. I sokkelskuffene får du plass til stekepanner, kjøkkenhåndklær og redskaper. Det er den perfekte oppbevaringsløsningen for ting som du kanskje ikke bruker hver dag, men som du vil ha tilgjengelig når du først trenger dem. De kommer i ulike størrelser og med eller uten håndtak.

20 cm-skap

Hos Sigdal hjelper vi deg å få mest mulig ut av alle flater. Derfor har vi utviklet et 20 cm bredt skap, som passer perfekt inn i våre stammer. Det er smalt, men rommer mer enn du tror. Med ulike innredninger kan du selv bestemme hva du vil bruke det til. 20 cm-skapet passer like godt på store som små kjøkken, og gir deg oversiktlig oppbevaring.
Fyret kampanje 2015
Fyret kampanje 2015

twist

"Her skulle det ha vært et strømuttak", er noe våre kunder ofte opplever når de flytter inn i sitt nye kjøkken. Planlegg plassering og antall strømuttak sammen med vår kjøkkendesigner og legg inn flere punkter enn du tror du trenger – du kommer ikke til å angre. Nå tilbyr vi det smarte strømuttaket Twist, som ganske enkelt forsvinner ned i benkeplaten når du ikke trenger det.

Kategori: Innovasjoner Tags: Innovasjoner, Fyret

Uno hvitt og svart

Smarte kjøkken Innovasjoner

Hva med et kjøkken du kan utvide etter behov? Med våre smarte produkter kan du skape et fullgodt og velutstyrt kjøkken på et mindre areal?

Les mer om Smarte kjøkken