Sett farge på hverdagen!

Amfi Eik, Jotun Blå Harmoni S6010 R70B
Amfi Eik, NCS S 2060 Y80R
Amfi Eik, Jotun Teblomst S1002 Y50R
Amfi Eik, NCS S 1010 Y70R
Amfi Eik, NCS S 5020 R20B
Amfi Eik, NCS S 2040 Y80R
Amfi Eik, NCS S 2040 Y20R
Amfi Eik, NCS S 3010 R80B

trenden med helhvite kjøkken er i ferd med å snu. Nå er det personlig stil og farger som gjelder.

Kjøkken med dine favorittfarger

Hvite kjøkken har lenge vært populært, men nå er farger på vei inn i husets viktigste rom. Det er en trend vi i Sigdal tar i mot med åpne armer, og vi tilbyr nå kjøkkenfronter i så mange farger at det bare er din egen fantasi som setter grenser.Hos Sigdal kan du få hvilken farge du vil på kjøkkenet.

Tiden da andre hadde et helt likt kjøkken som deg er over. Nå kan du kan få den fargen du vil på kjøkkenet ditt, og på den måten skape et personlig og unikt kjøkken – akkurat slik du vil ha det. Du kan boltre deg i omgivelser med akkurat dine favorittfarger.

Kjøkken med farger fra hele NCS-skalaen

NCS-skalaen er den offisielle fargestandarden i Skandinavia, og på enkelte kjøkkenfronter kan vi tilby farger fra hele skalaen. Det innebærer en valgfrihet du neppe har sett maken til. Nå behøver ikke fargevalget lenger begrense deg, tenk fritt og skap det kjøkkenet du alltid har drømt om.

Valgfrihet viktig

For noen er duse pasteller det riktige, for andre vil knallblått være den fargen som passer best på kjøkkenet.. Du må ikke lenger tilpasse deg et begrenset antall farger, men fargene på kjøkkenet kan nå tilpasses deg og din stil. Denne valgfriheten er det mange som har etterspurt, og nå kan den innfris til fulle.

Himmel og hav

I denne fargeskalaen har vi valgt moderne, rolige og behagelige farger som gir en naturlig og levende eleganse til kjøkkenet – akkurat som himmelen og havet gir farge til landet vårt.

Åker og eng

Gjennom våren, sommeren og høsten skifter fargene på våre enger flere ganger. Det gjenspeiles i denne fargeskalaen som gir kjøkkenet et naturlig preg.

Morgengry

Det er få ting som fyller oss mennesker med mer kraft enn solen som sakte stiger opp i horisonten. Gule, lilla og rosa nyanser fra soloppgangen passer spesielt godt i et kjøkken. For finnes det noe bedre enn å spise frokost i et kjøkken som minner om en soloppgang?

Kveldshimmel

Solens kveldsstråler skaper unike fargenyanser som vi har forsøkt å gjenskape i disse fargene. Solnedganger er unike, og ser annerledes ut fra ulike steder i landet. Slik vil også disse fargene bli helt unike basert på lysforholdene i ditt kjøkken.

Kaffe og krem

Her har vi valgt ut våre favoritter for deg som selv ønsker å være kjøkkenets fargeklatt. Nyanser som går i grått, beige og crème. Farger som er vakre og dype, men også diskrete. Farger som lar detaljene i kjøkkenet spille hovedrollen.

Fjell og vidde

Fargene i Fjell og Vidde er hentet fra nysnø, lav, grener og nakne stener som følger klukkende bekker. For deg som ønsker å ta med deg et stykke norsk natur inn i kjøkkenet, er dette den perfekte fargeskalaen.

Valg av farge på kjøkkenet

Uansett hvilken farge du velger, så husk at du skal ha kjøkkenet i mange år. Våre kjøkkenspesialister hjelper deg gjerne med å finne den riktige fargen til ditt kjøkken, hvis du ikke alt har bestemt deg for en favorittfarge.