Trenger du nytt kjøkken? Vi hjelper deg!

Våre designere hjelper kundene å realisere sin kjøkkendrøm. Slik foregår et designmøte i våre butikker.

Sigdal kjøkken - Bilder ansatte Hamar

Når du har booket et møte vil du motta en bekreftelse på e-post med tid og sted for møtet. Det er fint om du kommer forberedt til møtet, da får vi det beste ut av tiden vår sammen.

Her er noen ting du kan tenke igjennom før møtet med oss:

Hvordan vil du bruke kjøkkenet?

Hvor mange er dere i familien? Hvilken stil passer deg? Hvordan bruker du kjøkkenet? Hva fungerer bra i dag, hva fungerer mindre bra? Lager du mye mat. Hva er viktig for deg? Lag en liste.

Hvilken stil passer deg?

Hvilken type bolig bor du i? Ta gjerne bilde av kjøkkenet og hjemmet ditt. Samle inspirasjonsbilder på innredningsmiljøer, kjøkken og tilbehør du liker. Disse kan du feks ha lagret på din telefon, på Pinterest eller legge ved når du booker et møte med oss. Tips! Ta gjerne vår lille test Hva er din kjøkkenstil om du ikke allerede har gjort det.

En enkel skisse over kjøkkenet ditt

Mål opp og tegn en enkel skisse av ditt kjøkken der det fremgår takhøyde, samt hvor ventilatoren, vinduer, dører og andre faste elementer sitter. Her finner du instruksjon om hvordan du måler ditt kjøkken.

Budsjett

Hvor stort budsjett har du for ditt nye kjøkken? Kommer renoveringen til å påvirke andre deler av hjemmet ditt som feks gulv, tak og tilstøtende rom? Et gjennomsnittlig kjøkken koster mellom kr. 100.000 - 180.000. Faktorer som påvirker prisen er for eksempel valg av front, skapinnredning, materialer på benkeplate og valg av hvitevarer. Se hvordan prisen påvirkes i vår prisindikator.

På plass i butikken eller via videomøte vil vår kjøkkendesigner veilede deg gjennom hele kjøkkenplanleggingen og hjelpe deg å oppfylle dine kjøkkendrømmer. Dersom du har gått igjennom punktene overfor vil vi få mest mulig ut av tiden sammen. Har du ikke rukket dette bør du uansett ha med deg en grunnleggende skisse av rommet der kjøkkenet skal være, sammen med alle relevante mål. Jo mer vi vet om deg og ditt drømmekjøkken, desto raskere kan vi realisere din kjøkkendrøm.

I møtet går vi igjennom dine skisser og preferanser for ditt nye kjøkken, vi ser på stil, farger og planløsning. Etter møtet sender vi deg et skreddersydd forslag tegnet i 3D, du får også med 3D-briller slik at du kan se kjøkkenet hjemme i fred og ro. Du vil også få et pristilbud på kjøkkenet ditt.

Dette bør du tenke på før et designmøte

Hvordan vil du bruke kjøkkenet ditt?

Hvilken stil passer deg?

Lag en enkel skisse av kjøkkenet ditt.

Definer budsjett.

Kom forberedt til møtet.

Sigdal - CF Sandefjord

NESTE STEG: MØT EN KJØKKENDESIGNER

Nå er du klar for å ta neste steg i din kjøkkenreise. Avtal et kostnadsfritt møte med en kjøkkendesigner der vi går igjennom din ønsker, leker med idéer og kommer med forslag. Du får en 3D-tegning, 3D-briller og et kostnadsforslag på ditt kjøkken.