Sigdal kjøkken - Øvre Steinaunet, Studio Sigdal Trondheim

Øvre Steinaunet

Øvre Steinaunet kan du bo i naturskjønne omgivelser i skogbrynet til Estenstadmarka, og samtidig nyte alle fordelene ved å bo i by.

Det første byggetrinnet på Øvre Steinaunet består av 52 leiligheter fra 33 til 121 kvm. Her kan du velge blant smarte 2- og 3-roms, romslige familieleiligheter og fantastiske toppleiligheter – i det første miljøsertifiserte boligprosjektet innen BREEAM i Trondheim. Nyt utsikten fra din nye, lyse leilighet

Mange av leilighetene vil få en fantastisk utsikt over byen. Foran dette huset skal det bygges kun lavblokker og rekkehus, noe som sikrer det vide utsynet og slipper lyset inn. Leilighetene får store, flotte vindusflater som går helt ned til gulvet, med utvidet bredde og hjørneplasseringer der det passer.

De fleste leilighetene har gjennomlys, og til og med de minste leilighetene har lysinslipp fra to sider. I tillegg får alle leilighetene balkonger eller uteplasser mot sør eller vest, noe som sikrer den lange solgangen og varme kveldssolen som mange ønsker seg.

Byggherre: Veidekke Eiendom