Sigdal kjøkken - Fabrikkløkka, Studio Sigdal Trondheim

Fabrikkløkka 1

Sentrumsnære leiligheter med flotte balkonger og planløsninger.

Består av 39 leiligheter

Rik variasjon i størrelser og typer leiligheter, med gode oppholdsarealer både ute og inne. Slik har Lund Hagem Arkitekter skapt Fabrikkløkka 1.

Fabrikkløkka er utformet med fasader i både stående og liggende trekledning. Det lune og moderne uttrykket er en videreføring fra Ladebekken 1 og 2, som ligger på motsatt side av boligområdet. Dette skaper en fin og helhetlig ramme rundt parken og Konsul Lorcks Hage, med grønne, bilfrie uterom som binder området sammen.

Lund Hagem Arkitekter ønsker å skape et mangfoldig boligområde på Lilleby. Dette gjenspeiles i planløsningene for Fabrikkløkka 1.

Vi har vært opptatt av å lage mange forskjellige typer leiligheter med forskjellige løsninger, sier arkitekt Per Suul. I Fabrikkløkka 1 finner du alt fra praktiske studioleiligheter på 30 kvm til store toppleiligheter på 132 kvm. Her kan alle finne en leilighet som gir den gode hjemmefølelsen, enten man er førstegangskjøper, familie eller senioren som ønsker noe enklere enn et hus.
Samtidig er det lagt stor vekt på å skape gode oppholdsrom i alle leilighetene, uansett romløsning, sier Suul. Han forteller at mange av leilighetene er gjennomgående, for å gi dagslys fra flere sider. Oppholdsrommene har åpne løsninger, og leder ut til egne balkonger med utsikt mot byen, fjorden eller parken. Dette gjør leiligheten til et godt sted å være, både innendørs og utendørs.

Byggherre: Veidekke Eiendom
Entreprenør: Veidekke Entreprenør