Operakvarteret, byggetrinn 3
Operakvarteret, byggetrinn 4
Operakvarteret, byggetrinn 5
Studio Sigdal Skøyen, prosjekt Barcode VI

operakvarteret, oslo

Oslo S Utvikling har utviklet mange spennende bygg i OperaKvarteret, Bjørvika. Studio Sigdal Skøyen leverer kjøkken, bad og garderobe til OperaKvarteret.

OperaKvarteret Boligtrinn III

Dette blir et av de mest spektakulære byggene i OperaKvarteret, med terrasseleiligheter midt i hjertet av Oslo. Boligtrinn lll utgjør 41 leiligheter fordelt på 2-, 3- og 4-roms. Boligene blir liggende på toppen av bygget fra 9. til 15. etasje. Leilighetene mot fjorden og byen får store terrasser, og leilighetene på plan 9 inn mot takhagen får egen terrasse. Det er lagt vekt på å gi leilighetene et stramt og rent uttrykk, i samsvar med arkitekturen forøvrig. OSU er utbygger og Vedal Prosjekt AS står for ledelse av prosjektet. Sigdal Kjøkken via Studio Sigdal Skøyen leverer kjøkken, bad og garderobe til OperaKvarteret trinn III.

OperaKvarteret Boligtrinn IV

Dette er det høyeste bolighuset i OperaKvarteret og Bjørvika. Det er utsikt og grønne omgivelser kombinert med en fascinerende arkitektur, som gjør dette boligbygget til noe helt spesielt. Tårn A består av 85 leiligheter i varierende størrelse (2-, 3-, og 4-roms) fra 37 - til 112 kvm. Byhus består av 12 leiligheter. Leilighetene i tårn A leveres i to ulike palettene som standard. OSU er utbygger og Vedal Prosjekt AS står for ledelse av prosjektet. Sigdal Kjøkken via Studio Sigdal Skøyen leverer kjøkken, bad og garderobe til OperaKvarteret trinn IV.

OperaKvarteret Boligtrinn V

Tårn B ligger helt i front mot Dronning Eufemias gate og har et eksklusivt preg. I byggets første etasje planlegges restaurant/serveringssted. Herfra kan man betrakte det yrende livet langs Oslos nye paradegate. Den felles takterrassen i 15.etasje får fantastisk utsikt over by og fjord. Bygget består av 60 leiligheter i varierende størrelser (2-, 3- og 4-roms) fra 39 til 118 kvm. OSU er utbygger og Vedal Prosjekt AS står for ledelse av prosjektet. Sigdal Kjøkken via Studio Sigdal Skøyen leverer kjøkken, bad og garderobe til OperaKvarteret trinn V.

OperaKvarteret boligtrinn VI – Cliffhanger

I tårn D , siste boligtrinn på Barcode, henger en del av bygget så å si i ” løse luften” – en skikkelig cliffhanger. De syv øverste etasjene blir nærmest hengende i løse luften og gir bygget et helt spesielt preg.

Totalt skal bygget romme 70 leiligheter. 2- roms leilighetene blir på ca. 40 kvadratmeter, mens 3-roms leilighetene varierer fra 55 til 73 kvadratmeter.

Studio Sigdal Skøyen leverer kjøkken, bad og garderobe fra april- oktober 2016.

Kategori: Prosjekt