Byggmakker CF Kristiansand

Sigdal - CF Sørlandsparken fasade

Kontakt

Buråsen 2
4636 Kristiansand

Tlf.: 38 04 16 00

E-post: sigdal.privat.krs@byggmakker.no

Nettside: www.carlsenfritzoe.no/

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Ønsker du møte med vår proffavdeling, send mail til: Sigdal.proff.krs@cfh.no.

Kjøkkenmodell: Amfi Eik 2.0 lin

Byggmakker CF er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen vareområdene trelast, byggevarer, jernvarer, kjøkken og interiør. Vårt mål er å gi deg distriktets beste og hyggeligste service. Vi har fokus på kunde og kvalitet i alt vi gjør. Fornøyde kunder er svært viktig for oss, så derfor foretar vi jevnlige kundeundersøkelser. Vi har dyktige fagfolk som snakker samme språk som deg, som du er på fornavn med og som forstår hva du trenger for å få jobben gjort.

Med Byggmakker CF har du en solid samarbeidspartner du kan stole på og som anbefaler deg riktige løsninger. Uansett om du er en proff- eller privatkunde. Vi tar prosjektet ditt på alvor.

Dette varehuset var tidligere en del av Carlsen Fritzøe som har lang tradisjon innen salg av trelast og byggevarer. H. Carlsen ble etablert i 1903 og ble drevet av tre generasjoner. I dag heter selskapet Byggmakker CF, består av 25 varehus og er eid av Nord-Europas tredje største handelskonsern, Kesko, som skal sikre at vi alltid kan tilby våre kunder det beste innen produkter og tjenester til gode priser.

Våre ansatte

BUTIKK

Christine Grimsby


Privatsalg

90864015

chg@cfh.no

PROFF

Lene Bakke


Proffsalg

41442894

lene.bakke@cfh.no