Sigdal kjøkkenplanlegger

KOM I GANG

Velkommen til Sigdal sin kjøkkenplanlegger. Med vår nye kjøkkenplanlegger kan du enkelt designe din kjøkkendrøm på få minutter.

 

Ved å følge tre enkle trinn; angi rommets størrelse, innred kjøkkenet og se sammendrag kan du i løpet av kort tid se skissene av ditt Sigdalkjøkken, og få en cirkapris.

 

Vi har laget en brukerveiledning til deg, klikk her for å lese den eller bare sett i gang ved å laste ned programvaren via lenken nedenfor!

 

3Dvia
Sigdal fabrikk, jente

 TEGN DITT DRØMMEKJØKKEN

 

Med Sigdal sin kjøkkenplanlegger kan du enkelt designe og innrede ditt Sigdalkjøkken. 

 

  

Velg om du vil dele din tegning med en av våre kjøkkenkonsulenter eller bare lagre den til senere.

 
NB: iPad-versjonen vil dessverre være ute av drift i påvente av oppdatering medio oktober.
Sigdal kjøkken -

slik gjør du

Velg mellom skisse eller detaljert tegning

 

Med Sigdal kjøkkenplanlegger er det enkelt realisere din kjøkkendrøm. Du får umiddelbart et bilde som viser hvordan ditt nye kjøkken kan se ut. Alle tegninger du lager av kjøkkenet ditt kan du lagre i Min Sigdal. Du kan laste ned tegningene til hvilken som helst datamaskin.
 
Du kan tegne kjøkkenet ditt fra grunnen av eller bruke den innebyggede auto-designeren som foreslår flere design som passer akkurat ditt kjøkkenet.

Trenger du hjelp kan du se vår brukerveiledning.

 

Kjøkkenplanlegger

Innred kjøkkenet etter dine ønsker og behov

 

Når du har tegnet kjøkkenet ditt setter du inn kjøkkenskap, benkeplate og tilbehør fra vår katalog slik at du får kjøkkenet akkurat slik du selv ønsker det.  

Krydre tegningen med interiør som spisebord, hyller og tepper for å gjøre tegningen enda mer personlig.
 
Du kan lagre 3D-bilder av det nye kjøkkenet ditt fra alle vinkler. Juster lyset på bildene etter årstidene og skap den rette stemningen.
 
Kjøkkenplanlegger

Del skissen med oss

 
Når du har tegnet ditt kjøkken kan du enten lagre tegningen i Min Sigdal, sende den til en av våre forhandlere eller printe den ut.
 
Velger du å logge inn i Min Sigdal kan du raskt og enkelt dele tegningen med en av våre kjøkkenkonsulenter og avtale møte for å diskutere videre eller få hjelp til å finne den optimale løsningen.
 
Velger du å lagre tegningen i Min Sigdal så ligger den trygt der til du ønsker å se på den igjen. Bare logg inn så har du tilgang til alle dine lagrede tegninger.
 
Avtal desingmøte med kjøkkenkonsulent
Studio Sigdal Bergen - Herregaard