Smarte kjøkkenløsninger

Smartvegg

Smart vegg

Veggen mellom benkeplaten og overskapene dekkes tradisjonelt sett med fliser eller en morsom tapet. Det er ofte en stor flate som bare er form uten funksjon. En av årets kanskje mest spennende nyheter er vårt levende og fleksible veggsystem. Veggen kan tilpasses etter alle mål og kjøkken. Den kommer i ulike materialer og ulike farger. Veggen deles av med ulike skinner, der man kan feste tilbehør som kroker, tørkeruller, magnetlister til kniver og stativ til kokebøker eller nettbrett. Og når vi først snakker om nettbrett, så er enkelte av skinnene strømførende med USBlader, slik at du alltid har en naturlig ladestasjon tilgjengelig. Integrert LED-belysning i form av stemningslys eller spotter setter et vakkert lys på veggen. Det fleksible veggsystemet er perfekt i mindre kjøkken, der alle flater må utnyttes for å skape et så praktisk kjøkken som mulig.

 • Smartvegg nettbrett og kokebokholder

  Nettbrett og kokebokholder

  Nettbrett og kokebokholder

  Kan også plasseres frittstående på feks en kjøkkenøy eller benk.

 • Smartvegg USB-lader

  USB-lader

  USB-lader

  USB-lader, 60 mm. For mobil eller nettbrett.

 • Smartvegg tørkerullholder

  Tørkerullholder

  Tørkerullholder

  Ha alltid tørkepapir lett tilgjengelig.

 • Smart hylle eik enkel

  Smart hylle benk, enkel

  Smart hylle benk, enkel

  Hylle til benk med to trehyller. Fås også som dobbel hylle. Velg mellom trehyller, glasshyller, skuffer, krydderbokser, papirrullholder, nettbrettholder eller urtepotter.

 • Smart hylle eik dobbel

  Smart hylle vegg, dobbel

  Smart hylle vegg, dobbel

  Dobbel hylle til vegg med urtepotte, krydderbokser og skuffer. Fås også som enkel hylle. Velg mellom trehyller, glasshyller, skuffer, krydderbokser, papirrullholder, nettbrettholder eller urtepotter.

 • Smart flaskehylle, eik

  Smart nedtrekkskap

  Smart nedtrekkskap

  Med Smart nedtrekkskap er det mulig å innrede den bakerste delen av overskapet som ellers er vanskelig å utnytte. Med et enkelt trykk får du alt tilgjengelig, trykk igjen og alt er igjen ute av syne. Smart nedtrekkskap kan leveres med knivholder og kroker, hyller og flaskehylle. Kontakt din nærmeste Sigdal-forhandler for mer informasjon om Smart nedtrekkskap.