Whirlpool

Varemerket Whirlpool har som mål å utvikle innovative produkter for hjemmet. Produktene har elegant, moderne design og med sine innovative løsninger gjør de livet enklere og bidrar til en mer holdbar verden.

Avansert teknikk og ressurseffektivitet

Whirlpool er global markedsleder innen hvitevarer, og har virksomhet i mer enn 130 land. Siden starten i USA i 1911 har vi hatt ett tydelig mål; å utvikle produkter med høy kvalitet til konsumentvennlige priser. Vi tar alltid utgangspunkt i forbrukerne når vi utvikler et nytt design eller teknologi, det er hverdagsproffene sitt liv vi ønsker å lette. Vår visjon er The Best Branded Consumer Products … in Every Home Around the World.

6th sense induksjonsovn tar matlagingen til et nytt nivå. Gjennom å kombinere induksjonsteknikk med tradisjonell tilberedning minsker energiforbruket og tilberedningstiden samtidig som du får utsøkte resultat.

Med Crisp kan du lage tradisjonelle matretter med en jyllenbrun overflate og bake med like bra resultat som i en vanlig ovn på betydelig kortere tid og med lavere energiforbruk.

Med en platetopp med FlexiCook sone kan du arrangere matlagingen som du vil. Temperaturen er den samme over hele sonen og gjør det mulig å benytte stor gryte/fiskekjele eller flere mindre. Platetoppen føler hvor på sonen kjelen er og tilpasser etter det.

Whirlpools PowerDry er et nytt energieffektivt tørkesystem som samler opp og leder dampen ut av oppvaskmaskinen. Resultatet er perfekt tørr oppvask som kan tas direkte ut etter vaskesyklusen.

Vi i Sigdal kan tilby et stort utvalg hvitevarer fra Whirlpool til våre kunder, ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon.

Whirlpool
Whirlpool
Whirlpool