Takk. Tusen takk.

Sigdal kjøkken - Jubileumskampanje
Sigdal kjøkken - Jubileumskampanje
Sigdal kjøkken - Jubileumskampanje
Sigdal kjøkken - Jubileumskampanje
Jubileumskampanje 2020

Hvor begynner egentlig historien om de første 70 årene våre? I en dal i skyggen av et fjell? Eller ved sagbladet som skar i den første fjøla? Da det første kjøkkenet forlot fabrikken vår i Sigdal? Eller da de som kjøpte kjøkkenet vårt dekket bordet og satte frem gryten?

Vi er stolte av historien vår og hvor vi er i dag. Men enda mer stolte er vi av alle som har gjort denne reisen mulig. Derfor ønsker vi å feire 70-årsdagen vår med et stort og inderlig takk. Takk til alle som har gjort det mulig for oss å være en del av Norge.

Takk til deg som har valgt kjøkkenet ditt fra oss. Vi føler oss som en del av den norske folkesjelen med tanke på de millionene av nordmenn som bor og har bodd i et Sigdal-kjøkken. Takk til deg som har vært med på å bygge kjøkkenene våre. I løpet av årene som har gått, har generasjon etter generasjon jobbet hos Sigdal og videreført håndverket vårt. Far og sønn, mor og datter, bestefedre og bestemødre. Takk til deg som har samarbeidet med oss og bidratt med din kunnskap. Og takk til deg som følger oss inn i fremtiden.

Siden vi startet for 70 år siden, har kjøkkenet gått fra å være et sted man lager mat til en scene for livets mange begivenheter, store som små. Gjenforeninger og avskjeder. Fortrolige samtaler, morsomme samtaler. De første skrittene. Familiemiddager, slektsmiddager. Nattlige refleksjoner og livlige diskusjoner. Du har sikkert dine minner.

Vi kommer til å fortsette å utvikle kjøkken til dagens og neste generasjons nordmenn, der moderne design og omtanke for miljøet går hånd i hånd. Alle våre kjøkkenrammer er Svanemerkede. Vi åpner et nytt maleanlegg som lar deg velge mellom alle verdens farger til kjøkkenet ditt. Maleanlegg gjør produksjonen både raskere og mer effektivt. Alle fargene våre er vannbaserte. Vi utvikler nye, bærekraftige materialer og stiller høye miljøkrav til alt vi kjøper til kjøkkenene våre – fra treverks- til hvitevareleverandører. Vi gjør det lettere for deg å være miljøvennlig ved å tilby nye løsninger og produkter. Vi har startet et prosjekt som har som visjon å gjøre fabrikken vår helt klimanøytral i løpet av de neste ti årene.

Vi ser tilbake med stolthet, og ser fremover med selvtillit og ansvar. La oss lage Sigdal-kjøkken for deg og neste generasjon. Velkommen med på reisen vår. 

Fra og med 9.8 - 02.10* har vi høstkampanje i alle våre butikker. Vi har tatt ut 500 kjøkken som vi selger med gode rabatter. Vær rask så du ikke går glipp av høstens store kjøkkenkampanje.

Book møte med forhandler !

*Bestilling må skje innen 15.12.21 og levering innen 11.02.22.

Book møte med forhandler nå!
Sigdal kjøkken - Uno S 0500-N

Kjøkkenmodeller

Sigdal kjøkken - Uno 1002-Y, benkeplate

Benkeplater

Sigdal kjøkken - Square Eik Lakriz, skuff

Tilbehør kjøkken