smarte kjøkkenløsninger

Hva med et kjøkken du kan utvide etter behov? Hvordan skape et fullgodt og velutstyrt kjøkken på et mindre areal? Hva som er stort og hva som er lite, er bare en oppfatning. Det som føles romslig for noen, kan føles trangt og innestengt for andre. Alt handler om rammer og referanser. Det er mulig å skape stor plass selv på små flater.

Mange av dagens boliger har ganske små kjøkken med begrensede innredningsmuligheter. Hvordan skape et fullgodt og velutstyrt kjøkken på et mindre areal? Hvordan få plass til alt? Med smarte og gjennomtenkte innredningsprodukter kan du faktisk få et lite kjøkken til å fungere som om det var vesentlig større.

Sigdals Smarte Kjøkkenløsninger er et sortiment av spesialinnredninger, som er utviklet nettopp med tanke på effektiv plassutnyttelse i små så vel som store kjøkken. Resultatet for deg, er at du skal få hensiktsmessig plassering og mest mulig plass til det du trenger i hverdagen. Hva med uttrekkbare benker? Eller veggskap med nedfellbar bordplate? Vi har tingene som gjør kjøkkenet ditt godt å jobbe i enten det er stort eller lite.

Våre smarte produkter

smart nedtrekkskap

 

Med et knappetrykk kan du trylle frem det du behøver. Enkelt og smidig. Velg blant flere ulike innredninger og stiler for å få bedre flyt i kjøkkenet. Og gi din kreativitet ekstra plass.
Smart hylle nedrekkskap, eik

smart nedtrekkskap

smart benk

Flater og oppbevaring er viktig på alle kjøkken, spesielt små. Når du tegner et kjøkken, er det viktig å planlegge inn arbeids- og oppbevarings-løsninger på best mulig måte. Den uttrekkbare suppleringsbenken er en nyhet fra Sigdal. Når benken er innfelt, ser det ut som en vanlig skapfront. Men når du trekker det ut, får du en hel kjøkkenbenk ekstra. Her finner du smarte oppbevaringsløsninger, skuffer og detaljer som gjør at kjøkkenet føles større enn det er.

 

Skap: dybde 565 mm x bredde 600 mm x høyde 704 mm. Benkeplate: dybde 1179 x 564 mm.
Smartbenk

smart bord

Denne kjøkkennyheten er så mye mer enn bare et bord. Det er oppbevaring, arbeidsflate og spisebord i ett. Et perfekt møbel som gjør at selv små kjøkken føles store. På innsiden finner du smart oppbevaring for tallerkener, bestikk og glass. Når bordet er oppfelt, tar veggskapet minimalt med plass, og du kan bruke fronten til post og aviser.
 
Mål:
Stengt: 1248 mm x 839 mm x 233 mm
Nedfelt: 1951 mm x 839 mm x 1172 mm
Fyret

høyskap med uttrekkbar innredning

 

Hva har du lengst bak i skapet? I vår smarte skapløsning kommer hyllene ut når du åpner skapet. Enkelt å se, enkelt å nå og enkelt å holde rent. Nå finner du alt på første rad og lett tilgjengelig når du behøver det som mest.
Høyskap med uttrekkbar innredning, 50 og 60 cm

høyskap med uttrekk

inntrukket platetopp

 
Trangt rundt komfyren? For å få bedre flyt i matlagingen har vi laget ekstra plass foran platetoppen, sammen med en moderne komfyr. Inspirert av restaurantkjøkken er alle fire kokesonene plassert på rekke i stedet for i firkant. Det gir deg mer plass, smidigere arbeidsflyt og bedre oversikt foran komfyren.
 
Den nordiske matreisen - toget

inntrukket platetopp

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon om våre smarte produkter.