Trines matverksted

For en matblogger er et funksjonelt og praktisk kjøkken alfa omega. Les hva matblogger Trine Sandberg valgte da hun skulle bygge sitt "matverksted".

Trines matverksted

I september var vi så heldige at vi fikk mulighet til å inngå et samarbeid med Norges største matblogger Trine Sandberg. Etter å ha blogget og filmet i sitt private kjøkken i flere år, bestemte Trine seg for å gjøre om hybelen i deres private hjem til et matverksted der alt av møter, blogging, fotografering og filming skal foregå.

Trine ønsket et rent og stramt uttrykk på kjøkkenet og valget falt på modellen Lido som har innfreste håndtak i fronten. Siden behovet for mye oppbevaring og å ha utstyr lett tilgengelig var viktig, var fokuset å få plass til mest mulig skuffer, også sokkelskuffer som utnytter plassen maksimalt. For oppbevaring av store ting som kjøkkenmaskin, bakeformer og andre større ting valgte Trine høyskap på den ene veggen.

Hvitevarene på kjøkkenet er fra Siemens og kjøkkenviften fra Røros metall. Ved å velge en benkeplate i stein som tåler mye og krever lite vedlikehold, har Trine nå et funksjonelt kjøkken som ikke bare er flott å se på, men som også oppfyller alle krav en matblogger måtte ha. Vi er utrolig stolte av at Trine valgte et kjøkken fra Sigdal!

Du kan lese mer om matverkestedet på bloggen Trines matblogg.

Alle bilder er tatt av Trine©Sandberg.