der kaffen spiller hovedrollen

Coffee Unit - for montering i høyskap

Kaffe og kake ved kjøkkenbordet er jo et klassisk bilde av et kjøkken. Sånn er det også i dag, selv om kaffen kanskje er en dobbel espresso med en mandelbiscotti ved siden av. Etter som kaffedrikkingen har utviklet seg, har også kravene til maskinen endret seg – også på kjøkkenet. Hvor skal du plassere din nye, eksklusive, italienske espressomaskin? En maskin som de fleste ser på som et lekkert tilbehør på kjøkkenet.

Det var denne innsikten som fikk oss til å skape det vi kaller Coffee Unit. Det er ganske enkelt en plass på kjøkkenet ditt der kaffen spiller hovedrollen. Det er et kjøkkenmøbel spesielt utviklet for å gjøre det enklere og mer praktisk å brygge din favorittkaffe. Coffee Unit er en oppbevaringsløsning for kaffemaskinen, men i stedet for å skjule den bak en skapdør, velger vi å fremheve den ved hjelp av integrert belysning i rammen rundt maskinen. Den har også strategisk plasserte strømuttak og fire smarte glasshyller for kopper og annet utstyr du trenger for å lage din favorittkaffe. Platen maskinen står på kan enkelt trekkes ut for rengjøring. Integrerer du en skuff under enheten får du plass til alt du trenger av kapsler, sukker og krydder.

Med sine mål på 60 x 60 cm passer Coffee Unit perfekt sammen med Sigdals kjøkkenstammer, på samme måte som en integrert stekeovn. Innsiden er ikke bare vakkert opplyst, med Coffee Unit som en integrert del av kjøkkenet frigjør du også verdifull benkeplass. Coffee Unit passer kort og godt for deg som tar kaffe på alvor og som vil ha et lekkert og funksjonelt kjøkken der alle deler har sin naturlige plass.

Coffee Unit skuff
Coffee unit
Coffee unit

Kategori: Innovasjoner

Uno hvitt og svart

smarte kjøkken Innovasjoner

Hva med et kjøkken du kan utvide etter behov? Med våre smarte produkter kan du skape et fullgodt og velutstyrt kjøkken på et mindre areal?

Les mer om smarte kjøkken

kjøkkennyheter Innovasjoner

Sigdal utvikler stadig nye produkter for å møte dagens etterspørsel og nå har vi en rekke flotte kjøkkennyheter med fokus på smarte og plassbesparende løsninger.

Les mer om kjøkkennyheter