Sigdal kjøkken + Trine Sandberg = sant

Trine Sandberg tegnetime Studio Sigdal Lørenskog

Vi er stolte over å kunne fortelle at matblogger Trine Sandberg har valgt Sigdal kjøkken som sin samarbeidspartner!

Matblogger Trine Sandberg og Sigdal kjøkken har nå inngått et samarbeid. Vi er stolte over at rettene Trine lager i sitt matverksted fremover vil lages i et ekte Sigdalkjøkken.

Kjøkkenet – husets hjerte

Kjøkkenet er husets hjerte for mange, og vi tilbringer stadig mer tid på kjøkkenet. For oss i Sigdal er det viktig å produsere gode og funksjonelle kjøkken. Derfor må kjøkkenet har smarte løsninger, i tillegg til å se bra ut. For å sette vårt kjøkken på den ultimate prøven, har vi innledet et samarbeid med matblogger Trine Sandberg. Hvem er vel bedre til å teste om kjøkkenet er funksjonelt enn en som tilbringer store deler av arbeidsdagen i kjøkkenet? Trine har gitt ut Norges mestselgende kokebok, Trines mat, i 2014 og ga ut en ny kokebok, Trines mat 2, for to uker siden. Hun driver også Norges største matblogg Trines matblogg.

Vi er stolte over at Trine har valgt Sigdal som sin samarbeidspartner og gleder oss til å se bilder, filmer og bloggartikler fra det nye kjøkkenet hennes. Hun vil også levere innhold til vår nettside og i sosiale medier. Kjøkkenet designes av Sofie Wærstad Jørgensen hos Studio Sigdal Lørenskog.

Sigdal kjøkken får være med på hele prosessen fra tegning av kjøkkenet til ferdig montert kjøkkenløsning. Vi gleder oss til å følge kjøkkenprosessen både på Trines blogg og i sosiale medier!

Trines Lidokjøkken

 

kjøkkenmodellen Trine Sandberg har valgt er den rene og lekre kjøkkenmodellen Lido. Lido er et herlig trendkjøkken med slette fronter og innfreste grep, som markerer modellens linjerene design. Lido kjennetegnes av en klar og kjølig friskhet, noe som representerer ny nordisk design på sitt beste. Les mer om kjøkkenmodellen Lido her.

 

Kjøkkenet tegnes og leveres av Studio Sigdal Lørenskog.

 

Video copyright: Trine Sandberg

Kjøkkentegning Lido kjøkken Trine Sandberg

Tags: Hjemme hos