Skap dine egne kjøkkenhits

Musikk hjelper kreativiteten til å strømme. Med musikk blir det lettere å skape den perfekte stemningen på kjøkkenet, derfor utviklet vi Sound Unit!

nyhet Sound Unit

Musikk hjelper kreativiteten til å strømme. Med musikk blir det lettere å skape den perfekte stemningen på kjøkkenet – fra en vakker ballade under søndagsfrokosten til dundrende rock på et nachspiel. Derfor utviklet vi Sound Unit!

Nesten alle mennesker setter pris på musikk i en eller annen form. Noen er altetende og lar radioen bestemme utvalget. Andre stiller med gjennomarbeidede lister på mobilen som matcher humøret deres. Musikk er litt som mat, av og til har du lyst på noe spesielt, og andre ganger er du bare glad hvis noen serverer deg noe godt.

Musikk er i dag en naturlig del av et kjøkken. I de fleste kjøkken finner vi en radio eller et par høyttalere. Noen har bygd inn høyttalere i taket eller brukt andre mer påkostede løsninger for å kunne høre favorittlåtene sine på kjøkkenet. Men de fleste løsningene er litt kluntete og i veien. En radio på oppvaskbenken når du skal bake, eller et par høyttalere festet på veggen, er kanskje praktisk, men ikke særlig pent.

Derfor skapte vi SoundUnit, et integrert, førsteklasses lydsystem. Et lydsystem som er designet og skapt for å bli en naturlig del av kjøkkeninnredningen din. Den smarte høyttaleren er designet for å passe mellom to kjøkkenskap eller skuffemoduler. Systemet har en vakker, børstet stålfront som smelter inn i resten av kjøkkenet.

SoundUnit er utviklet i samarbeid med selskapet Opalum, som er spesialister på lydsystemer. Dette lydsystemet kombinerer vår kunnskap om kjøkkenvaner med deres kunnskap om lyd, og er perfekt tilpasset for både å se bra ut og låte bra i et kjøkkenmiljø. SoundUnit bygger på trådløs BlueTooth-teknologi. Det betyr at du enkelt kan dele musikk fra data, nettbrett eller mobiltelefon. Alle som bruker kjøkkenet, kan spille musikk og være DJ for en kveld.

La musikken bli en del av hjemmet og kjøkkenet med SoundUnit. Og forgyll dine stunder i kjøkkenet med musikken du elsker. Lydsystemet fås i to ulike høyder og farger for å passe til kjøkkenene våre. Du kan velge mellom et system i hvit utførelse eller en mer moderne look i børstet stål.

Sound Unit

Kategori: Nyheter! Tags: Nyheter!

Signatur Favn Nyheter!

Som ringene på vannet, barkens organiske struktur eller det myke bølgende gresset. Sigdal sitt nye kjøkken Signatur Favn finner inspirasjonen i den nordiske naturen - og flytter den varme harmonien rett inn i hjemmet ditt.

Les mer om Signatur Favn