Sigdal Kjøkken på Lindhjem

Da Kristin Lindhjem og mannen skulle velge kjøkken for andre gang falt nok en gang valget på kjøkken fra Sigdal. De ønsket seg et kjøkken i samme stil som kjøkkenet de hadde i gamlehuset på gården, modellen Scala Inframe. "Jeg elsker moderne stramme kjøkken, men siden vi bygger på en gård og bygger for å bo ønsket jeg et kjøkken som varer i mange år, både hva gjelder kvalitet og utseende."
Kjøkkenmodell
Scala Inframe
Benkeplate
Dekton Taga fra Cosentiono

"Benkeplaten Dekton Taga fra Cosentiono bestilte jeg hos Sigdal Kjøkken. Vasken leveres i samme materiale som benkeplaten og går sømløst ned og i ett med benkeplaten. Dekton er et materiale laget av porselen, glass og kvarts. Den er slitesterk, er ikke porøs og tåler høy varme. Her kan vi sette kjelen direkte på benkeplaten uten at den får merker. Det er gull! Spilene får en mørkebrun varm trefarge fra Osmo, 3161 Ibenholt."

For å gjøre litt mer ut av ventilasjonsviften rammes den inn. Det gir et moderne, men også tradisjonelt utseende. Den gir også en ekstra sikkerhet rundt flammene fra gasskomfyren. 

Fargen på frontene er Soothing Beige 12075 fra Jotun Lady som er en dempet beige tone. Den har et svakt slør av noe sortaktig i seg, noe som gjør den litt tøffere enn andre myke beigtoner. Står seg godt til det helt hvite og sorte.
 
Kjøkkenet har ingen overskap, men istedet en rund øy med moderne spiler, slik at det bryter med de harde kantene og gir ett mykere inntrykk.

Om dette kjøkkenetHvem bor her?

Kristin med mann og to små barn

Hvor?

På Linhjem Gaard utenfor Larvik.

Hvilken planløsning er brukt?

Vinkelkjøkken med kjøkkenøy

Hvilken stil har kjøkkenet?

Tidløst kjøkken med moderne elementer.