Fra inspirasjon til virkelighet

Sigdal-katalogen og hjemmesiden vår er arbeidsverktøyene dine på veien til ditt neste kjøkken. Her får du en oversikt over alle våre kjøkkenmodeller og alt tilbehøret, samt fakta du trenger for å ta neste skritt. Du finner all nødvendig informasjon i vår trykte katalog eller her på nettsiden.

Sigdal katalog og iPad

Første del i en kjøpsprosess er ofte inspirasjon. Både i vår trykte katalog, magasin og her på nettsiden ønsker vi å gi våre kunder både inspirasjon og ikke minst informasjon om våre kjøkkenmodeller og hvilke valg du har hos oss. I katalogen finner du alle våre kjøkken samt modellfakta. Her finner du også et utvalg av tilbehør, innredninger, blandebatterier, benkeplater osv., alt som trengs for å gjøre kjøkkenet komplett. Katalogen kan du enten bla i på nett,bestille hjem eller hente hos en av våre forhandlere.

Du finner også alt du trenger her på hjemmesiden. Hjemmesiden vår er bygd for å fungere like godt på datamaskin som på nettbrett eller smarttelefon. Her kan du også finne nærmeste forhandler og opprette en personlig konto for ditt neste kjøkken. Når du har opprettet konto hos oss kan du lagre inspirasjon, favorittilbehør og bilder av de kjøkkenmodellene du liker aller best. Sammen med en av kjøkkenspesialistene våre kan dere gå gjennom kontoen din og begynne å tegne opp og planlegge DITT kjøkken.

Sigdal Line Grå
Sigdal kjøkken - Scala Inframe S5500-N

Inspirasjonsgalleri

La deg inspirere av det nye galleriet med utvalgte bilder av våre kjøkken, farger og materialer.

Opplev